Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
ömür ısı sanayi ve ticaret a.ş.
Açıklama :
1980 yılında Kayseri’de endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Yaptığı istikrarlı yatırımlarla modern teknolojiyi takip eden firmamız, kurulduğu günden itibaren, ürünlerinde kaliteyi ve sürekli teknolojik gelişmeyi hedeflemiştir. Kendi bünyesinde kurmuş olduğu laboratuar, ar-ge ve proje tasarım departmanlarıyla müşterilerimize projeden montaja komple taahhüt işlerinde 30 yıllık sektör deneyimi, tecrübeli mühendis ve kalifiye eleman kadrosuyla kaliteli, dürüst ve müşteri odaklı hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Firmamızın kaliteli, dürüst ve müşteri odaklı yaklaşımı gereği sunmuş olduğumuz ürünlerin mekâna uygun olması ve kullanıcı kolaylığı sağlaması gerektirdiği büyük önem taşımaktadır. Bu politikayla yola çıkan firmamız müşterilerimizin isteği doğrultusunda mekâna, verilecek hizmete ve kullanıcı kullanım kolaylığına göre yerleşim planını projelendirerek teknolojiyi mutfaklara taşımaktadır.

Kurulduğu günden itibaren bu politika ve ilke ile hizmet veren firmamız endüstriyel mutfak ve endüstriyel mutfak cihazları, hastane ekipmanları, çamaşırhane sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48521" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ömür ısı sanayi ve ticaret a.ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ömür, ısı, sanayi, ve, ticaret, a.ş.

ömür ısı sanayi ve ticaret a.ş. Firma Yetkili Girişi Giriş