Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Ern Akademi Eğitim ve Danışmanlık
Açıklama :
Ern Akademi Eğitim ve Danışmanlık, özellikle iş hayatındaki her yaştan ve her pozisyondan insanın hayatına artı değerler katan, satış ve pazarlama, insan kaynakları ve kişisel gelişim alanında uzman eğitmenleriyle ve profesyonel koçlarıyla hizmet veren bir eğitim ve danışmanlık şirketidir.
Özellikle en başarılı olduğumuz "Satış ve Pazarlama Eğitimleri" ve "İnsan Kaynakları" süreçlerinin eğitimlerini veriyor ve şirketlere danışmanlıklar yapıyoruz.
Ayrıca profesyonel koçlarımızla, bireylere bire bir koçluk hizmetleri verip, hedeflerine ulaşmalarına, performanslarını arttırmalarına ve gerçek güçlerini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz.
Satışlarında düşüklük yaşayan şirketlere özel bir çalışma yapıp, satışların düşüklük sebeplerini tespit ediyoruz ve açığı kapatmaya çalışıyoruz. Satış danışmanlığının yanı sıra, İnsan kaynakları, Satış kampanyası oluşturma, reklamcılık ve pazarlama konularında da danışmanlık hizmetleri veriyoruz.
Bizi özel ve ayrıcalıklı kılan, değerimize değer katan bir başka özelliğimiz de eğitmenlerimizin uzun yıllar işlerinde tecrübe kazanmış ve profesyonelleşmiş uzman kişiler olmasıdır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48494" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ern Akademi Eğitim ve Danışmanlık firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ern, Akademi, Eğitim, ve, Danışmanlık

Ern Akademi Eğitim ve Danışmanlık Firma Yetkili Girişi Giriş