Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
EPSMAKİNA ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT SAN TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
Biz GÜÇ MAKİNE olarak izolasyon ve yalıtım sektörüne ait ürünlerin ( EPS )üretim makineleri imal etmekteyiz. .
EPS (strafor) üretim makineleri; Isı yalıtımında kullanılan levhaları üreten makinelerden ve beyaz esya, TV, dondurma kabı, sebze-meyve tasıma kutuları, balık kutuları üretimi yapan enjeksiyon makinelerinden ve dekoratif kesim yapabilen CNC köpük kesme makinelerinden oluşur.
Ürünlerimiz :
EPS (Strafor) Blok ve Levha üretim Makineleri
EPS Ambalaj Ürünleri Makineleri
ve CNC Köpük Kesme ve Kaplama Makineleri
Uygulama Alanları:
Bina ısı yalıtımı, beyaz esya ve elektronik esyaların tasınması, gıda ürünlerinin saklanması, bina cephe giydirme ve süslemeleri, bina iç mekân alçısız kartonpiyer üretimleri.


Firmamız; 1985 Yılında İstanbul Karaköy’de Enerji Dağıtımı , Otomasyon Ve Yazılım Konularında Bir Mühendislik Şirketi Olarak Kurulmuştur. Enerjinin; Dünya Halklarının Bugününde Ve Geleceğinde Çok Önemli Olduğunun Bilincinde Olan Şirketimiz , Üretimlerini Son Derece Dikkatli Kullanılması Gereken Konu Üzerine Odaklamış Ve İzolasyon İle Enerjinin Tasarrufu Konusunu İlke Edinmiştir. Tüm Mühendislik Ve Çalışan Kadrosuyla Bu Bilinç Ve Misyon İle Gelecekte De Bu Konu Üzerine Araştırma Ve Geliştirme Faaliyetlerine Devam Ederek , Ürün Grubuna Yeni Makineler Ekleyecektir.
Unutulmamalıdır Ki İzolasyonu Yapılmış Bir Binada %54’e Varan Bir Enerji Tasarrufu Sağlanır.

Ürünlerimiz:
*eps - Strafor Şişirme Makinesi
*eps - Strafor Blok Makinesi
*eps - Strafor Enjeksiyon Makinesi
*eps - Strafor Köpük Kesme Makinesi
*eps - Strafor Kurulum Tesisleri
*söve Kaplama Makinesi
*cnc Köpük Kesme Makinesi


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48460" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: güçmakine
Anahtar Kelimeler: strofor blok kalıp makineleri, eps blok kalıp makineleri, strafor blok kalıp makinesi, styropor block moulding machines, styrofoam block moulding machines, eps block moulding machines, strofor enjeksiyon makineleri, eps enjeksiyon makineleri, strafor enjeksiyon makineleri, styropor shape moulding machine, styrofoam shape moulding machines, eps moulding machines, eps ambalaj makineleri, stropor ambalaj makineleri, strafor ambalaj makineleri, styrofoam packing machines, styropor

EPSMAKİNA ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT SAN TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş