Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
Çanakkale İş Güvenliği
Açıklama :
Çanakkale de iş güvenliği sektörüne yön veren, Ar-Ge çalışmaları, teknolojik donanımı ve tecrübeli çalışanlarıyla, müşterilerine daima en iyisini sunmak için çalışma gayesinde olan bir firmadır.

Çanakkale de iş güvenliği sektörüne Müşteri ve çalışanlarımızın memnuniyetinin, Çevreye ve doğaya duyarlı olarak üretimin, Pazarlama faaliyetleri olarak rekabet gücümüzün, Tüm çalışanlarımızın katılımına açık şirket geleneğimizin, Sürekliliğini sağlayacak kalitede ürünler sunmaktır. güvenlik alanındaki, sektöründe söz sahibi kılmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48166" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik İkinci Bölüm Madde 126 gereğince “Acil Durum Ekipleri” oluşturulmalı ve Üçüncü Bölüm 129. Madde uyarınca işletmeler “Acil Durum Planı” yaparak, yılda 1 kez personeline “Acil Durum Eğitimi” aldırmak ve “Acil Durum Tatbikatı” yaptırmak zorundadır.
Anahtar Kelimeler: Yangın söndürme cihazları ve Yangın sistemlerinin yanında Yangın bilirkişilik hizmetleri, Yangın güvenlik sistemleri ve kontrolü, Yangın talimatlarının hazırlanması, İtfaiye malzeme seçimi ve eğitimi, Yangın alarm sistemleri, İtfaiyeci personel yetiştirme ve eğitimi, Yangın dolapları, Davlumbaz söndürme sistemleri, Gemi, Trol, gırgır

Çanakkale İş Güvenliği Firma Yetkili Girişi Giriş