Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
BOĞAZİÇİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK
Açıklama :
1995 yılında kurulan Boğaziçi Eğitim ve Danışmanlık, değişen piyasa koşullarının ihtiyaç arz ettiği eğitim konularını; müşterilerine somut değerler yaratarak, kurumsal ve bireysel gelişim odaklı çözümlerle sunan eğitim danışmanlık sektörünün öncü, köklü bir markasıdır.

Boğaziçi Eğitim, telifi ve tasarımı kendine ait 500 üzerinde Seminer ve Konferans Programı, 400 üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Eğitmen Kadrosu ile sektördeki en geniş müşteri kitlesine hitap etmektedir. Güncel ihtiyaca yönelik olarak oluşturduğu eğitimlerle bireylere, kurumlarını başarıya ulaştıracak farkındalığı, bilgi ve beceriyi kazandırmayı amaç edinmiştir.

1995’den bu yana RAKAMLARLA BOĞAZİÇİ

Düzenlenen Etkinlik Sayısı: 14397
Etkinliklerimize Toplam Katılımcı Sayısı: 278416
Etkinliklerimize Katılan Kuruluş Sayısı: 12721


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48128" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 1996 yılında kurulan Boğaziçi Eğitim ve Danışmanlık, değişen piyasa koşullarının ihtiyaç arz ettiği eğitim konularını; müşterilerine somut değerler yaratarak, kurumsal ve bireysel gelişim odaklı çözümlerle sunan eğitim danışmanlık sektörünün öncü, köklü bir markasıdır.
Anahtar Kelimeler: DANIŞMANLIK, DANIŞMANLIK FİRMALARI, DANIŞMANLIK ŞİRKETLERİ, danışmanlık, aped, belgelendirme, ce, consulting, Consulting, Danışmanlık, Danismanlik, egitim, EGİTİM, eğitim, EĞİTİM, organizasyon, rekabet, seminer, sertifikasyon, marka, standart, yönetim danışmanlığı, insankaynaklari, Yönetimi, Stratejiler, Bilgi, Yönetimi, Destekli, IT, Toplam Kalite Yönetimi, Sistemleri, Bilgi, Yönetimi, Destekli, Kurumsal, Kaynak, Planlama, Sistem, Entegrasyonu, Hizmetleri, K

BOĞAZİÇİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK Firma Yetkili Girişi Giriş