Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
EKZE Yapı Güvenlik Sistemleri
Açıklama :
Ekze Yapı 2010 yılında elektrik taahhüt işlerinde hizmet sunmak üzere kurulmuş olup, zamanla yelpazesini genişleterek farklı alanlarda hizmet vermeye devam etmiştir.
Sektöründe lider markaların ürünlerini kullanarak proje uygulaması yapan firmamız, bilişim, elektronik güvenlik ve elektrik taahhüt konularında önemli projelere imza atmıştır. Merkezi uydu, diafon, kameralı güvenlik ve çevre aydınlatma sistemleri ile ilgili yapmış olduğumuz uygulamalar sayesinde elektronik güvenlik konusunda uzmanlaşmış durumdayız. Alanında teknik bilgi birikimi ve piyasa deneyimine sahip olan firmamız, teknolojik gelişmeleri yakından izleyen ve kendini sürekli olarak güncel tutan mühendis ve tekniker kadrosu ile aşağıdaki konularda hizmet vermektedir. Firmamız, müşteri memnuniyetine önem veren, teknik açıdan kendini sürekli olarak, geliştiren, esnek ve dinamik yapıya sahiptir. Genelde yüklenici olarak iş yapan firmamız, zaman zaman sektöründe liderlik yapan, inşaat ve fiziki güvenlik firmalarıyla çözüm ortaklığı yapmaktadır.
Hızlı bir ivmeyle büyümeye devam eden firmamız, insana saygı, çevreye duyarlılık, sorumluluk, yenilikçilik ve yaratıcılık ilkelerini amaç edinmiştir.
Vizyonumuz, uyguladığımız projeleri en iyi şekilde sonuçlandırmak, aldığımız projelerin hacmini ve sayısını arttırarak ülkemizde lider olmayı hedefleyen global bir firma olmak.
Ülkemizin her bölgesinde anahtar teslimi projelerini başarıyla tamamlayan firmamızın merkezi Ankara'dır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=48110" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Teknik danışmanlık, Hırsız alarm sistemleri, CCTV Kameralı güvenlik, Görüntülü diafon, Merkezi uydu sistemleri, Yangın ihbar, Bariyer sistemleri.
Anahtar Kelimeler: ekze, güvenlik kameraları ankara, görüntülü diafon satış, otomatik bariyer, led aydınlatma, otomatik motorlu sürgülü otopark kapıları, cctv kamera, x-ray cihazı

EKZE Yapı Güvenlik Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş