Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
Betavizyon Projeksiyon San.Tic.Ltd.Şti
Açıklama :
1983 Yılında ev elektroniği üzerine teknik servis hizmet vermeye başlayan firmamız 1991 Yılından itibaren Beko - Arçelik elektronik yetkili servisi olarak faaliyetine devam etmiştir. Bu süreç içerisinde teknolojinin gelişimi ile teknik ekibimiz de kendilerini yenileyerek konusunda bir çok firmaya danışmanlık yapmış ve teknik çözümler ulaştırmıştır.

Firmamız 2000 yılının ilk çeyreğinde ev elektroniği yanında kurumsal çözümlerde de hizmet vermeye başlamıştır. Özellikle LCD, Plazma, Projeksiyon konularında teknik servis, onarım vebakım hizmetlerinde yoğunlaşmıştır.

Görüntüleme ürünlerinden biri olan projeksiyon günümüzde teknolojinin en önemli unsurlarından biri olmuştur. Ev ve Kurumsal alanların yanında endüstriyel alanlarda da kullanılmaktadır. Bu sebeple projeksiyon tamiri ve teknik hizmeti ile orijinal veya muadil projeksiyon lamba çözümleri, hizmetimizin yoğunlaştığı alanlar olmuştur.

2005 yılından itibaren Pioneer, LG, Hitachi ve Hyundai markalarının yetkili servis hizmetini vermeye başladık. Ayrıca Notebook tamiri, LCD monitör tamiri ve bu cihazların teknik bakımı yaptığımız hizmetlerin bazılarıdır.

Vizyonumuz, tüm çalışmalarımız ile devamlı müşteri memnuniyetini sağlayarak hizmet alanımızı genişletmektir. Bunun ise prensipli çalışma, güler yüz ve iyi bir organizasyon ile mümkün olabileceğini bilerek çalışmalarımızı her zaman bu doğrultularda yönlendirmeye çalışmaktayız.
LCD DLP PROJEKSİYON SATIŞ VE TAMİRİ

PROJEKSİYON LAMBALARI

PROJEKSİYON LAMBA ÇÖZÜMLERİ (ORİJİNAL VE MUADİL LAMBA ÇÖZÜMLERİ)

LCD DLP PROJEKSİYON MONTAJI

PROJEKSİYON, LCD VE PLAZMA TV ASKI APARATI MONTAJI

MOTORLU VE STORLU PERDE MONTAJI

AKILLI TAHTA SATIŞI, MONTAJI VE BAKIMI

GÖRÜNTÜYÜ UZAK MESAFEYE TAŞIMA

GÖRÜNTÜ ÇOKLAMA VE DAĞITIMI SİSTEMLERİ

3 BOYUTLU SİNEMA VE GÖRÜNTÜ ÇÖZÜMLERİ

LCD VE PLAZMA TV SATIŞ TAMİR VE TEKNİK BAKIMI

PIONEER, LG, HITACHI, HYUNDAI YETKİLİ SERVİSİ


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47946" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: PROJEKSIYON
Anahtar Kelimeler: PROJEKSIYON

Betavizyon Projeksiyon San.Tic.Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş