Bisiklet Motosiklet Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Bisiklet Motosiklet Firmaları

Firma Ünvanı :
GÜVENİR ENGELLİ ARAÇLARI ve BİSİKLET İMALAT SANAYİ
Açıklama :
Ülkemizdeki engelli insan sayısının fazla olmasına rağmen gerekli engelli araçlarının yetersiz kalması ve bu açığın kapatılması gerektiğine dair düşüncemizdir. Bu açığın kapatılması için birçok adım atmış olmakla birlikte engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılabilmesi için rahat, dayanıklı ve kullanımı kolay engelli arabaları üretmekteyiz. Ayrıca her engelli arabasını, vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacak özelliklerde üretmekteyiz.

Hedefimiz, engelli vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak şekilde ve özellikte engelli arabalarını üretmek, tüm engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve Güvenir Engelli Araçları ve Bisiklet İmalat Sanayi olarak tüm Türkiye'ye hizmet verebilmektir.

''Güvenir ile kendinize güvenin. ''


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47943" border="0" alt="Kurumsal Bisiklet Motosiklet Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ülkemizdeki özürlü insan sayısının fazla olmasına rağmen gerekli özürlü araçlarının yetersiz kalması ve bu açığın kapatılması için kişiye özel araçlar üretmekteyiz.
Anahtar Kelimeler: güvenir, güvenir özürlü araçlar, güvenir özürlü araçları, özürlü araçlar, sakat araçları, firma profili, sakat arabaları, gezinti bisikleti

GÜVENİR ENGELLİ ARAÇLARI ve BİSİKLET İMALAT SANAYİ Firma Yetkili Girişi Giriş