Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
SFG GRUP DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
Açıklama :
İthal ve yerli parke toptan satışı ve montaj hizmeti vermekteyiz. Ekonomik ve trend parke çeşitleri ile değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Evlerinin zemininde parkeyi tercih edenler için laminat parke seçenekleri bulunmaktadır. Parke kullanıcıları için de bu seçimler arasından en doğru tercihi yapması için birkaç önemli detay bulunmaktadır. Bu detaylar arasında yer alanlardan biri de ürünün üzerindeki etiketlerdir. Bu etiketler yardımıyla, müşteri hangi mekâna ne kadar laminat parke gideceği konusunda bilgi edinebilmektedir.

Laminat parke almaya karar verdiğiniz zaman birçok çeşitle karşılaşacaksınız. Bu ürün çeşitliliği ile birlikte parkenin cinsi, fiyatları, kalite koşulları ve satışını yapan firmanın sağladığı imkanlar gibi müşterinin parke seçimi yapmasında önemli rol oynayan birçok seçim ölçütleri de vardır. Müşterinin satın alma kararını etkileyecek, hangi markaya ve hangi modele yönelmesi gibi konularda birçok etken bulunmaktadır. Ürünlerin ambalajlarının üstünde bulunan sembollere bakılarak, parkenin kullanılacağı zemine ne tür bir parkenin uygun olup olmadığı rahatça anlaşılmaktadır. Parkelerin kullanım alanına göre kategorize edilmesi müşterilere kolaylık sağlayarak zaman kaybını ve yanlış parke seçimini ortadan kaldırmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47658" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: SFG GRUP DIŞ TİC.LTD.ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: SFG, GRUP, DIŞ, TİC.LTD.ŞTİ

SFG GRUP DIŞ TİC.LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş