Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
SEMANTİK DİL HİZMETLERİ
Açıklama :
Çeviri ve yerelleştirme alanlarının öncülerinden biri olarak, hem çok uluslu küresel şirketlere hem de Türkiye'nin lider şirketlerine nitelikli çözümler sağlıyoruz. Dünyanın her yerindeki yetkin çevirmen ve editör kadromuz sayesinde hemen her sektör için yüksek kalitede çeviriler sunuyoruz.

Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli farklar, üstün teknolojik altyapımız, çok dilli projelerdeki uluslararası deneyimimiz ve çevirinin her aşamasında uygulamakta olduğumuz kalite güvence süreçleri.

Günümüz dünyasında yüksek kaliteli çevirilerin sadece o dilin konuşulduğu ülkede üretilebileceğine inanıyoruz. İşte bu nedenle tüm çevimen ve editörlerimiz kendi ana dillerinde çeviri hizmeti sağlıyorlar.

Semantik Dil Hizmetleri, küresel çeviri ve yerelleştirme gereksinimleriniz için yerel çözümler üretiyor ve bu çözümleri hayata geçiriyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47571" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ticari, hukuk, finans, medikal, masaüstü yayıncılık, yazılım yerelleştirme alanlarında yüksek kalitede çeviri hizmetleri sağlıyoruz.
Anahtar Kelimeler: çeviri, yüksek kalite, çeviri hizmeti, yerelleştirme

SEMANTİK DİL HİZMETLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş