Pazarlama Şirketleri Şirketleri

Sektör : Pazarlama Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
OSAP Taşıt Tanıma Sistemi ve Shell TTS
Açıklama :
Osap Ortak Satın Alma Platformu
Üyelerinin güçlerini birleştirerek satın alma konusunda maliyet avantajı yaratır ve satış organizasyonu ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında rekabet gücü sağlar. Alt yapısı 2002 yılında hazırlanmış, 2007 yılında kurulmuş ve 2008 yılında Anonim Şirket olmuştur. Bugün, 1000 özel sektör ve 17. 000 İtkib üyesi adına satın alma yapmaktadır.
OSAP Türkiye'de devrim niteliğinde bir proje olup firmaların Ortak Satın Alma ve satışını yapan profesyonel ve geniş tabanlı bir satın alma ve satış platformudur.
OSAP üyesi olmak ücretsizdir, üyelik sözleşmesi hiçbir ücret ya da taahhüt içermez.

Ortak Hareket
Ortak Satın Alma şirketlerin ortak ihtiyaçlarını tek bir merkezde toplayarak edindiği montan ile pazarlıklar gerçekleştirerek maliyetleri azaltırken, kaliteyi artıran bir sistemdir. Ortak Satın Alma'nın firmalara getirdiği avantaj sadece fiyat olarak değil; Hizmet Kalitesi, Saygınlık ve Güç olarak gerçekleşir.
OSAP A. Ş. gücünü satın alma yaptığı firmalardan alır. Küçük ölçekli satın almaları büyük ölçekli satın almaya çevirerek yapmış olduğu pazarlıklar sonucu üyelerine çok avantajlı anlaşmalar sunar.
Ortak Satın Alma mantığı dünyada devletler tarafından da uygulanmaktadır. Çin ve Tayvan yurtdışından ithal edilen girdileri ortak alarak, maliyetleri çok ciddi oranlarda düşürmektedirler. Devletler dışında çok büyük gruplarda dünyada Ortak Satın Alma gerçekleştirerek maliyetlerini düşürmektedirler. Rakip firmalarda Ortak Satın Alma yapmaktadırlar. Bunların en çarpıcı örneği Amerikan Ford firması ile Fransız Renault firmasının maliyetlerini düşürmek için Ortak Satın Alma yapmasıdır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47441" border="0" alt="Kurumsal Pazarlama Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: OSAP ORTAK SATIN ALMA PLATFORM HIZMETLERI TIC. AS. ISTANBUL
Anahtar Kelimeler: OSAP ORTAK SATIN ALMA PLATFORMU

OSAP Taşıt Tanıma Sistemi ve Shell TTS Firma Yetkili Girişi Giriş