İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
SAMSUN HİLAL İNŞAAT
Açıklama :
ANAHTAR TESLİMİ SIFIR DAİRE TESLİMİ.
10 yıla yaklaşan deneyimiyle hizmet verdiği inşaat sektöründe nitelikli konutlar üretme hedefiyle hareket eden Hilal İnşaat yeni bir projeye daha imzasını atıyor.
Samsun'un en gözde toplu konut bölgesi Atakent'te 30 metre, Cağaloğlu Bulvarına 40 metre, toplu taşıma duraklarına 50 metre, raylı sistem durağına 200 metre, denize 900 metre mesafede konumlanan Hilal İnşaat temiz havası, panoramik manzarası ve bol güneşi ile sizleri karşılamaya hazırlanıyor.

2 Blok 28 daireden oluşan ve Atakum'un en sağlam zemini üzerine oturan Hilal İnşaat deprem mimarlığının ilkelerini gerçek manada gözeterek sizlere güvenli bir yuva sunuyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47298" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Samsun ve ilçelerinde inşaat sektöründe projeler üreten ve hayata geçiren Hilal Ä°nşaatın resmi web sitesidir.
Anahtar Kelimeler: Samsun, Hilal, İnşaat, kasım akçay, ultra lüx daireler, samsun emlak, atakum, atakent, samsun, satılık, samsun inşaat, insaat

SAMSUN HİLAL İNŞAAT Firma Yetkili Girişi Giriş