Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
Era Kariyer Akademisi
Açıklama :
ERA Kariyer Akademisi, hizmet vermeye başladığı 2008 yılından itibaren, iş dünyasındaki profesyonelleri spesifik konulardaki eğitimleriyle destekleyerek kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Firmalara ve Bireylere, Dış Ticaret Uzmanlık kursu, Bilgisayarlı Muhasebe Kursu, Bilgisayar işletmenlik kursu, Grafik Tasarım Kursu, Web Tasarım Kursu, Cad Tasarım Kursu ve kişisel Gelişim eğitimleri vererek gelişimlerine katkıda bulunan bir eğitim ve danışmanlık firmasıdır.

Era Kariyer Akademisi, Denizli ’ deki modern ofis sınıflarında sizlere onlarca meslek kazandıran sektör ve mesleğe en iyi şekilde hazırlamayı hedeflediği uzmanlık eğitim programlarına sizler davet ediyor.

Kurumumuz, ulusal ve uluslararası alanda verdiği sertifikalı eğitimler ile konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosu ile hizmet vermektedir.

Kurumumuzdaki eğitim içeriklerinin tümü, sektör uzmanları, danışmanlar ve üst düzey yöneticiler tarafından sürekli güncellenmektedir. Eğitimler teorik bilginin yanı sıra tamamen uygulama eksenli olarak planlanmaktadır. Öğrencilerimize, kurumumuza adım attıkları andan iş hayatına atılacakları sürece kadar "İş destek Atölyemiz" ücretsiz olarak destek vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47175" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Era Kariyer Akademisi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Era, Kariyer, Akademisi

Era Kariyer Akademisi Firma Yetkili Girişi Giriş