Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Gaia İç ve Dış Ticaret
Açıklama :
Gaia Grup bünyesindeki Land of Antiochia zeytinyağlarının hedefi doğanın bize sunmuş olduğu sağlık mucizesini başta Türkiye olmak üzere dünyadaki özel damak tadına sahip olan kişilere ulaştırmaktır.

“Land of Antiochia” zeytinyağları, Akdeniz’in yumuşak esintisiyle beslenmiş ve Akdeniz’in esintisini içinde özel bir aromaya dönüştürmüş özenle seçilmiş ve toplanmış zeytinlerinden üretilmektedir. Bu açıdan zeytinyağlarımız Ege zeytinyağlarından farklı olarak serbest asidik seviye açısından biraz daha yüksek asit seviyesine sahiptir. (100 gr zeytinyağında bulunan Oleik Asit miktarı % 0, 8)Bu da ağızda ve damakta hoş bir buruk tat bırakmaktadır.
Zeytinyağı ürün ailemiz Naturel Sızma Zeytinyağı (Extra Virgin Olive Oil), Naturel Zeytinyağı (Virgin Olive Oil), Riviera Zeytinyağı’ndan (Riviera Olive Oil) oluşmaktadır. Zeytinyağı ailemize ek olarak özenle seçilmiş ve %100 nar suyuyla yapılan nar ekşilerimiz ve zeytinyağı sabunlarımız bulunmaktadır.

Ayrıca her türlü kuru gıda tedariği de bünyemiz içerisinde yapılabilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47174" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gaia İç ve Dış Ticaret firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Gaia, İç, ve, Dış, Ticaret

Gaia İç ve Dış Ticaret Firma Yetkili Girişi Giriş