Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
yıldız endüstriyel mutfak cihazları
Açıklama :
Yıldız Ticaret mutfak ekipmanları faaliyetine 1988 yılında Hikmet ve Mehmet Yıldız beraberliğinde başladı. 2008 yılında endüstriyel mutfak imalatıyla adını duyurmuştur. 24 yılı aşkın zaman içerisinde inşaat malzemeleri, beyaz eşya, mobilya işleriyle faaliyetlerine devam ederken daha sonra projelendirme, imalattan montaja ve satış sonrası servis hizmetleriyle sektöründe sağlam bir yer edinmiştir.

Çağdaş ve alternatif çözümleriyle sosyal tesis, hastane, kafeterya, otel, motel, gemi mutfakları, resmi ve özel işletmelerin mutfak ihtiyaçlarına kalite anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46990" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 24 yılı aşkın zaman içerisinde inşaat malzemeleri, beyaz eşya, mobilya işleriyle faaliyetlerine devam ederken daha sonra projelendirme, imalattan montaja ve satış sonrası servis hizmetleriyle sektöründe sağlam bir yer edinmiştir.
Anahtar Kelimeler: züccaciye, gemi mutfağı, pasta teşhir dolapları, çamaşırhane ekipmanları, yıldız ticaret, endüstriyel mutfak, bulaşıkhane ekipmanları, set üstü ocak, fırın, soğutucu, davlumbaz, bulaşık makinesi

yıldız endüstriyel mutfak cihazları Firma Yetkili Girişi Giriş