Alüminyum ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
FEN İŞ TUNÇ METAL
Açıklama :
FEN-İŞ TUNÇ METAL'İn başarılar ile dolu firma geçmişi 2008 yılında başlar. Mütevazi bir atölyeden yola çıkılarak işe başlamıştır. Geçen zaman içinde Fen-iş Tunç Metal 'in, bitirdiği her projeyi hedefine ulaşmak için bir adım olarak görmüştür. Bu gün Alya modern tesisleri, tecrübeli ve özverili kadrosu ile Fen-iş Tunç Metal aynı istekle yeni hedeflere koşmaya devam etmektedir. 2008 yılında kurulan ve günümüze kadar bir çok başarılı projelere imza atan bir firma olmuştur. Antalya'da bu güne kadar Antalya ve çevresinde bir çok projeye ulaşmıştır.

Fen-iş Tunç Metal, müşterilerine her zaman, binalarına ve mimarilerine en uygun sistemler ile çözümleri önermektedir. Böylece Feniş Tunç Metal‘in yaptığı uygulamalar hem ekonomik, hem sağlıklı hem de uzun ömürlü olmaktadır. Ekonomik olmak adına projeden fedakarlık istenmemekte bunun yanında uluslararası standartlarda malzeme ve üretim ile bina bulunduğu yerin çevre koşullarına duyarlı ve dayanıklı hale getirilmektedir. Gereğinde, iş ortakları ile binaya özel çözümleri üretmekte, bunları test etmekte ve uygulamaktadır.

Bizler Fen-iş Tunç Metal olarak, belki bu gün içinde güvenle ve sağlıklı yaşadığınız binalarınızda, belki bir gökdelenin en yüksek noktasını görmek için başınızı kaldırdığınızda, belki uçaktan indiğinizde size gülümseyen bir terminalde, hep sizinle beraber .

Bizi bu günlere taşıyan siz değerli müşterilerimize gönülden teşekkürler.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46975" border="0" alt="Kurumsal Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: FEN İŞ TUNÇ METAL firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: FEN, İŞ, TUNÇ, METAL

FEN İŞ TUNÇ METAL Firma Yetkili Girişi Giriş