Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Özel İzmir İş Makinaları Operatörlük Kursu
Açıklama :
İzmir İş makinaları Operatörlük Kursu 2012 yılından itibaren siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti verme amacıyla faaliyete geçmiştir. Çalışanlarımız olarak 15 senelik hizmet kalitesini ve tecrübesini operatörlük kursu ile devam ettirmekteyiz. Güler yüzlü ve saygılı personelimizle sizlerin yanındayız.

Kurs Hedeflerimiz arasında sadece ehliyet vermek değil iş güvenliğinin ciddiyetini ve sorumluluklarını belirterek Kurs Süresince adaylarımızın hem teorik hem de pratik olarak yanında olup mezun oluncaya kadar bilinçli adaylar yetiştirmektir.

Günümüz teknolojisine uygun olarak yenilenen sistemsel ve iş teknolojilerine ayak uydurarak daha kaliteli hizmet anlayışını en üst düzeye çıkartma hedefindeyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46902" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özel Ä°zmir İş Makinaları Operatörlük Kursu
Anahtar Kelimeler: izmir, is, iş, makina, operatör, kurs, sınav, ehliyet, g, sınıfı, harfiyat, bekoloder, forklift, src, psikoteknik, uzman, eğitim, operatörlük kursu, izmir iş makina, danisman, gündüz gülmez, bornova

Özel İzmir İş Makinaları Operatörlük Kursu Firma Yetkili Girişi Giriş