Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Desi Kroşeta Gipe Lastik ve Süs Dikişleri Sanayi - Merter
Açıklama :
1994 yılında Merter'de kurulmuş olup kurulduğu adreste ve aynı isimle bu güne gelen Merter'deki en eski "kroşetacıdır". Desi Kroşeta ismini sağlam kılan bir diğer unsur ise uzman eleman kadrosudur. En yeni çalışanı on basamaklı sayılara takabul etmektedir. Bu sayede minimum hata hata payı ile çalışmamız mümkün olmaktadır.

"Kalite ve Zaman" kıstaslarına gösterdiğimiz öncelik sebebiyle sektördeki yerimizi gün geçtikçe sağlamlaştırmaktayız.

İstanbul'un tekstil merkezi Merter'de bulunan firmamız sadece İstanbul içi taleplere değil Anadolu'dan gelen Süs Dikişleri taleplerine de cevap vermektedir. Başlıca Süs Dikişleri olarak ; Kroşeta, Gipe Lastik, Nervür, Ajur (Acur) Dikişi, Nilüfer Çekirdeği, Punto, Jakarlı Gipe, Çoban Dikişi, Gül Dikişi, İstiridye, Zigzag çeşitleri, Otomatik Zigzag, Pile Dikişini saymak mümkündür.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46840" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 1994ten günümüze Merter Tekstil Merkezinde; kroşeta, gipe lastik, punto, ajur, nilüfer çiçeği, zigzag, jakarlı gipe, çoban dikişi, gül dikişi ve süs dikişleri konusunda hizmet vermekteyiz.
Anahtar Kelimeler: kroşeta, gipe lastik, punto, ajur, nilüfer çiçeği, zigzag, jakarlı gipe, çoban dikişi, gül dikişi, pile dikişi, süs dikişleri, merter süs dikişleri, merter kroşeta, istanbul kroşeta, avrupa kroşeta, kroşetacı

Desi Kroşeta Gipe Lastik ve Süs Dikişleri Sanayi - Merter Firma Yetkili Girişi Giriş