Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
KARTAL MADENCILIK MERMER
Açıklama :
Kartal Madencilik Mermer ülkemizde bulunan bu potansiyeli değerlendirmek ve Anadolu geleneğini sürdürmek amacı ile 60 yıldır Kartal Mermer adıyla bu sektöre yatırım yapmaya karar vermiştir.
Genç, dinamik ve konusunda tecrübeli ve uzman personeliyle, Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikalarda yüksek teknolojik donanıma sahip iş makinalarımızla, şu an çalıştırmakta olduğumuz ve zengin rezervlere sahip ocağımız ile; Kartal Madencilik Mermer, sektörde istikrarlı ve emin adımlarla ilerlemektedir
Kartal Mermer, Bilecik'te 3400 m2 si kapalı olmak üzere, 17, 000 m2'lik , 3200 m2 si kapalı olmak üzere, 15, 000 m2'lik ve 1250 m2 kapalı alan olmak üzere 9, 600m2 ‘lik alanla, en son teknoloji ile kurulan modern 3 fabrikalarımızda ; 2 adet 80 lamalı katrak, 5 adet ST, 2 adet plaka cila hattı, 2 adet Cila Makinası 12+3 , 1 adet Epoksi Hattı, 2 adet yatay yarma, 3 adet köprü kesme, 6 adet kafa kesme, 2 adet alın pah cila makinesi, 2 adet yan kesme makinesi ve modern bir arıtma tesisinden oluşan makine parkı ile kaliteli ürün ve hizmet üretme imkanlarına sahiptir.
EAGLE BEIGE(KARTAL BEJ) VE EAGLE ROSALİA(KARTAL ROZALYA) ile dünya pazarına giren Kartal Madencilik Mermer, bu taşlarını fabrikasında ebatlı ürün ve plaka olarak işleyip, müşterilerine cilalı/ cilasız ve honlu seçenekleriyle sunmaktadır. Bu ürünleri üretim sırasında ara kontrollerden, üretim sonrasında da profesyonel seleksiyon ve kalite kontrol ekibinin son denetiminden geçirilerek özenle ambalajlanmaktadır. Yanlızca üründe değil aynı zamanda üretim sisteminde de kalite anlayışına önem vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46771" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KARTAL MADENCILIK MERMER firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KARTAL, MADENCILIK, MERMER

KARTAL MADENCILIK MERMER Firma Yetkili Girişi Giriş