Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
EMTPORT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLİŞİM A.Ş.
Açıklama :
eMarketTurkey. com; ticaret, sanayi ve hizmet sektörlerine yönelik dizin servisleri, insan kaynakları, online tercüme, uluslararası ticaret ve yatırım danışmanlığı alanlarında bir çok servisi tek bir platformda barındıran yeni nesil ticaret portalıdır. Hedefimiz, Türkiye’nin en kapsamlı ticaret veritabanını hazırlayarak uluslararası pazarlarda Türk firmalarının bilinebilirliğini arttırmak, rekabet gücünü geliştirmek, ulusal ve uluslararası ticaretin yeni buluşma noktası olmaktır.
eMarketTurkey tüm ekonomik kesimleri kucaklayan, global bir anlayışa sahip, insan odaklı ve iş-alışveriş süreçlerinin hemen hepsinin internet üzerinden yapıldığı bir ekonomik platformdur.
eMarketTurkey, beş ana kısımdan oluşmaktadır.
B2B Servisleri,
İnsan Kaynakları,
Akademi,
Topluluk,
Tercüme
eMarketTurkey B2B : Firmaların birbirleriyle etkin diyalog kurabilecekleri ürün ve hizmetlerini yayınlayabilecekleri dizin hizmetleri topluluğudur. B2B hizmetleri, Dış Ticaret Uzmanları Desteği, Taşımacılık Dizini, Anadilde Yazışma, Yatırım ve İş Fırsatları Dizini gibi bir çok katma değerli hizmetleri kapsamaktadır.
eMarketTurkey İK : Bireyler özgeçmişlerini oluşturup, iş ilanlarını ve ilgi duydukları firmaları takip edebilmekte, iş fırsatları arasından kendilerine uyacak en iyi pozisyonları sorgulayabilmektedirler. Bununla birlikte iş verenler ve İK alanında danışmanlık yapan firmalar ise ilan yayınlayabilmekte, adayların başvurularını incelemekte, doğru adaylara ulaşabilmek için veritabanımızı ayrıntılı şekilde sorgulayabilmektedirler.
eMarketTurkey Tercüme : eMarketTurkey, üzerindeki tüm bilgilerin ve içeriğin farklı dillerde yayınlanabileceği şekilde inşa edilmiştir. Tercüman ağımız sayesinde firmalar, hizmet ve ürün bilgilerini istedikleri dillerde yayınlama imkanına sahip olacaklardır. Ayrıca eMarketTurkey Genel Tercüme Hizmetleri ile her türlü çeviri internet üzerinden gerçekleştirilmekte ve tüm süreçler online olarak takip edilebilmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46663" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: eMarketTurkey is a business platform which companies and professionals could have variety of services at the same place.
Anahtar Kelimeler: products, companies, import, export, trade, business, jobs, human networking, events, human resources, hr, directory, transportation directory, trade experts, emarket, turkey, global

EMTPORT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLİŞİM A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş