Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
YILMAZ BORU PROFİL
Açıklama :
1992 yılında Ankara Siteler de kurulan firmamız, 2005 yılından itibaren Ankara Samsun karayolu üzerindeki Demirciler Sitesindeki yeni yerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Şu an 10'a yakın firmanın bayiliğini bünyesinde bulunduran firmamız, ürün yelpazesini gün geçtikce artırarak demir-çelik sektöründe en büyük çeşit zenginliğine sahip satıcı firmalar arasındaki yerini hızla almıştır .

Kaliteden asla taviz vermeden, sadece satış öncesi değil satış sonrası da pazarladığımız ürünlerin her zaman arkasında durarak sizlerin güvenini kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yoğun rekabet ortamının hakim olduğu günümüz iş dünyasında müşterilerimize en kaliteli ürünü, en ucuza temin etmeyi prensip edinmiş, böylece müşterilerimizin rekabet şansını artırmasına yardımcı olmuştur. Ayrıca proje bazlı çalışmalarda müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma bilinciyle , projenin başından sonuna kadar her detayında tüm ekipman ve çalışanlarını seferber etmeyi görev bilmiştir.

Yılmaz Boru Profil dünden bugüne göstermiş olduğu dürüst ve güvenilir ticaret anlayışını bundan sonrada devam ettirmeyi kendisine hedef seçmiştir. Bizleri bu çalışmalarımız da yalnız bırakmayan siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç bilir , sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyarız.
Ürünler;
-demir
-boru
-profil
-ferforje
-galvaniz saç
-hırdavat
-sac
-sac kesim büküm
-alüminyum


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46522" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: YILMAZ BORU PROFİL firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: YILMAZ, BORU, PROFİL

YILMAZ BORU PROFİL Firma Yetkili Girişi Giriş