Hediyelik Eşya Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Hediyelik Eşya Firmaları

Firma Ünvanı :
ERSOYLAR HEDİYELİK EŞYA TEKS. DERİ KONFEKSİYON İTH.İHR.SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
ERSOYLAR HEDİYELİK EŞYA DERİ KONF. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.

1985 yılında FASHION markası ile turistik hediyelik eşya perakende satışına başlamıştır. İlk satış noktası bugünlerde kiosk diye tabir edilebilecek küçüklükte bir satış noktası iken. Bugün FASHION markası KUŞADASI ve BODRUM da 7 perakende satış mağazası 3 toptan satış mağazası ve 1 de metal döküm imalathanesi ile sektördeki yerini pekiştirerek hizmetlerine devam etmektedir.

Küçük bir perakende mağazası ile başlayan turizm içindeki serüvenimiz takip eden yıllarda açılan deri hazır giyim mağazalarımız, kuyum mağazamız ile turistik satış anlamında yelpazesini genişletmiştir.

2000 yılına kadar perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz bu yıldan itibaren hediyelik eşya toptan satış ve pazarlamasına başlamıştır. Aynı yıl Yunanistan , İspanya, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve İsviçre gibi ülkelere özellikle hediyelik eşya ihracatımız başlamıştır. 2002 yılında kuyum mağazamızı Kuşadası’nda hizmete sokmamızın yanı sıra Yunanistan’da metal satranç üretimi yapan bir firma ile beraber Türkiye’de satranç üretimi yapmak üzere imalathanemizi de açtık. 2009 yılında merkezimizi taşıdığımız yeni binamızda daha iyi hizmet verebilecek alt yapıyı oluşturup kendimizi yenilemeye devam ediyoruz.


İlk gün ki heyecanımızdan bir şey kaybetmeden aksine heyecanımızı artırarak ürün yelpazemizi genişletmeye, imalatımızı artırmaya, özellikle ihracat konusunda yeni noktalar aramaya devam ediyoruz. Kuşadası ve Bodrum da bulunan hediyelik eşya toptan mağazalarımızın yanı sıra Bütün sahil kesimine dolaşan araçlarımızla Türkiye’nin sahil şeridinde de ürünlerimizi sunuyor olmanın kıvancı içindeyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46221" border="0" alt="Kurumsal Hediyelik Eşya Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kuşadası Hediyelikeşya, Kuşadası sevgililergünü,Kuşadası hediyelik toptan, hediye, özel, hediyeler, sıradışı, hediye denizi, anneler, sevgililer, babalar günü, yılbaşı, yıl dönümü
Anahtar Kelimeler: ERSOYLAR, HEDİYELİK, EŞYA, TEKS., DERİ, KONFEKSİYON, İTH.İHR.SAN.VE, TİC., LTD., ŞTİ.

ERSOYLAR HEDİYELİK EŞYA TEKS. DERİ KONFEKSİYON İTH.İHR.SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş