Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Prep2GO DİL OKULLARI
Açıklama :
1980 yılından beri dünyada birçok ülkede ana dilini öğrenme mantığıyla İngilizce KONUŞMA eğitimi veren PREP2GO Dil Okulları, 2004 yılı itibarı ile İstanbul’da faaliyetlerine başlamıştır.

Kişilere kendi programlarına göre ders alma imkanı sağlayan PREP2GO Dil Okulları, hem esnek ders saatleri hem de tüm dersleri öğretmenler eşliğinde sunmasıyla dil öğrenimine yeni bir soluk kazandırmıştır.

İlk olarak Etiler ve Şaşkınbakkal (Merkez Şube) Şubelerinde hizmete başlayan PREP2GO Dil Okulları, 2010 Ocak ayı itibarı ile Ataşehir Şubesini hizmet ağına eklemiştir.
PREP2GO Dil Okulları, konusunda uzman yabancı ve Türk eğitmen kadrosuyla Genel İngilizce Konuşma Eğitimi’ni, İş İngilizcesi Eğitimleri’ni ve Akademik Sınavlara Hazırlık Eğitimleri’ni özgün ders materyallerini ve metotlarını kullanarak başarılı bir şekilde vermektedir.

PREP2GO Dil Okulları, bireysel eğitimlerin yanı sıra kurumsal çözümler konusunda kurumların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak eğitim hizmetlerini de vermektedir.
PREP2GO Dil Okulları, temelde birçok insanın en çok sorun yaşadığı İngilizce KONUŞMA probleminin çözümüne yeni bir soluk getirmiştir. Tüm derslerini öğretmenler eşliğinde ve esnek ders saatleri ile programlayarak, alışılan yöntemlerin aksine gramer, kitap, ödev alışkanlıklarını ortadan kaldırarak, tamamen konuşma odaklı PREP2GO Genel İngilizce Konuşma Eğitimi ile Türkiye’de bu alanda öncülük yapmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46162" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Genel Ä°ngilizce Konuşma Eğitimi, iş Ä°ngilizcesi Eğitimleri ve Akademik Sınavlara Hazırlık Eğitimleri veren yabancı dil kursudur. Istanbul ve konyada bulunan ingilizce kursu
Anahtar Kelimeler: ingilizce kursu, ingilizce eğitim, ingilizce dersi, ingilizce kursları, ingilizce konuşma kursu, ingilizce dil eğitimi, ingilizce konuşma kursu, istanbul ingilizce kursları, yabancı dil kursu

Prep2GO DİL OKULLARI Firma Yetkili Girişi Giriş