Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
KUBAN BİLGİSAYAR TİC. LTD. ŞTİ
Açıklama :
Kuban Bilgisayar, 1993 yılında çalışma hayatına başlamıştır. Bilişim Çözümleri, bilgisayar ve yazılım teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir çözüm ortağıdır.

Web tasarımından e-ticarete, Bilgisayar satışından sistem güvenliğine kadar uzanan ürün ve hizmetlerdeki uzmanlığımız sayesinde, müşterilerimizin teknoloji konusundaki ihtiyaçlarına yönelik, anahtar teslimi çözümler geliştirmekte ve yetkili satıcısı olduğumuz ürünlerle bu çözümleri desteklemekteyiz.

Kuban Bilgisayar, olarak geçtiğimiz süre içerisinde insana yatırım yaparak teknik elemanların kapasitelerini gerekli eğitimleri aldırarak artırma yoluna gitmiş ve bunda başarı sağlamıştır.

Barkod sistemleri, Yazılım çözümleri ve kaliteli bilgisayar donanım sistemleri kullanarak müşterilerin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamıştır.

Kuban Bilgisayar, müşteri memnuniyeti ve kaliteye odaklanmaktadır. Amacımız, teknolojiyi müşterilerimiz açısından uygulanabilir, ekonomik ve karlı hale getirmektir. Size, eşsiz bir iş ortağının tüm özelliklerini tek adreste bulmanın rahatlığını sunuyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=46012" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kuban Bilgisayar-Kalite Bu Adreste
Anahtar Kelimeler: online yazılım, onlineyazilim, düzce web, düzce web ticari, webticari, webstiesi, web sitesi, mobil, mobil yazılım, bilgisayar, pc, bilgisayar, adsl, akinsoft, duzce, dzce, e-ticaret, ticari, ticari program, market, market otomasyon, terazi, dijital, dijital terazi

KUBAN BİLGİSAYAR TİC. LTD. ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş