Endüstriyel Otomasyon Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Endüstriyel Otomasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
VİSKAM Görüntü Analiz ve Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti.
Açıklama :
Viskam Görüntü Analiz ve Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yapay Görme teknolojilerini kullanarak Kalite Kontrol ve Proses işlemlerinde Otomasyon çözümleri sunmaktadır. Artan üretim adetleri ve %100 kalite ihtiyacı, insan gözünün görme kabiliyetinin değişken olması, sanayide yorulmadan hep aynı şeyi gören ve bunu raporlayan sistemler talebini doğurmuştur. Son 10 yıl içinde hızla gelişen Akıllı Kameralar ile Otomasyon uygulamaları, Bursa ve yakın çevresi illerde firmamız tarafından başarı ile uygulanmaktadır.

Akıllı Kamera uygulamalarından başka şirketimiz Hızlı Kamera Satış ve Kiralamasını yapmakta, istenirse Hızlı Kamera Hizmeti vermektedir.

Yaşam (Dayanıklılık) Testleri de önemli çalışma alanlarımızdan bir tanesi olup, her türlü Son Ürün için bu testlerin Sistem ve Aparatları tarafımızdan tasarlanmakta ve imal edilmektedir. İstenirse Yaşam Testlerini Hizmet olarak ta sunmaktayız.

Ayrıca, muhtelif imalat ve test işlemleri için Fikstür ve Aparat çözümleri sunmaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45929" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Otomasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: VÄ°SKAM GÖRÜNTÜ ANALÄ°Z & OTOMASYON SÄ°STEMLERÄ°
Anahtar Kelimeler: viskam, otomasyon, goruntu analiz, yapay görme, pnomatik, pnömatik, ömür test makinası, ömür testi, cognex, festo, banner, sensör, ifm, cognex türkiye, banner engineering türkiye

VİSKAM Görüntü Analiz ve Otomasyon Sistemleri Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş