Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
ottopoolclub
Açıklama :
Ottopoolclub

Harika atmosferi, kendi ekipmanları ve uzman kadrosu ile egenin incisi kuşadasında birçok davete ev sahipliği yapmış olan mekanımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu en özel anlarınızı unutulmaz bir masala dönüştürmeyi amaç edinmiştir.

Her davetin ayrı bir üstün hizmet anlayışı gerektirdiğine inanan ve misafir memnuniyetini en ön planda tutan OTTOPOOLCLUB sıra dışı menülerden müzik organizasyonuna, çevre düzenlemesinden masa süslemesine kadar mükemmel bir davetin gereksinimi olan tüm detayları geniş bir yelpazede davet sahiplerine sunmaktadır. 500 kişiye kadar misafirlerinizin en iyi şekilde ağırlanabildiği mekanımızda her bütçeye hitap eden kokteyl ve ziyafet menüleri ile sizi de bu lezzet keşfine davet ediyoruz.

Davet sahipleri ile yapılan görüşmeler sonrasında oluşturulan özel menülerden göz alıcı dekorasyona, seçkin müziklerden düğün pastasına kadar tüm detaylar bu özel günü masala yani sizin masalınıza dönüştürmek için özenle ve profesyonel bir anlayışla hazırlanmaktadır. Bu sebeple ottopoolclub da yaşanan hiçbir davet asla bir diğerine benzemez.

Kendi davetinize davetli gibi katılma olanağının sağlandığı mekanımızda yapmanız gereken tek şey istediğiniz konsepti belirleyerek bu masalın tadını çıkarmak.

Unutmayın… MÜKEMMEL BİR DAVET DETAYLARDA GİZLİDİR….


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45787" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ottopoolclub firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ottopoolclub

ottopoolclub Firma Yetkili Girişi Giriş