Temizlik Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Temizlik Endüstrisi Firmaları : Temizlik Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
NEMKAR ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Açıklama :
Zülfü Kılıç, İstanbul Beyazıt’ da bulunan Tarihi Süpürgeci Han’ da 1960’lı yıllarda süpürge satışı ile başladığı ticaret hayatını, 1970 ortalarından itibaren oğulları ile birlikte devam etmiştir.
Zülfü Kılıç’ın 4 oğlu, Cuma Kılıç önderliğinde Kılıç Kardeşler Ticarethanesini kurarak, süpürge satışı ile başlayan ticari faaliyetlerini hastane ve kurumlara çeşitli temizlik ve sarf malzemeleri satarak çeşitlendirmişler, 1990 yılların başında Laleli’ de başlayan bavul ticaretini kullanarak işletmelerini büyütmüşlerdir.
Cuma Kılıç, oğulları Salih ve Serkan Kılıç ile 1998 yılında NEMKAR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTET ŞİRKETİ unvanlı aile şirketini kurmuş ve fırça üretimi ile imalata da başlamıştır.
Günümüzde NEMKAR uzun yıllardır birlikte çalıştığı konusunda uzmanlaşmış dinamik kadrosu ile Türkiye’ nin birçok kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermekte, bu kurumların projelerinde hizmeti ve imzası bulunmaktadır.
Ürünlerinde TSE / TSEK / ISO9001 Sağlık Bakanlığı üretim izinleri, ÇET raporları güncel olarak mevcut olan NEMKAR ekonomik fiyat, yüksek kalite konusunda da iddialıdır.
NEMKAR, temizlik ve hijyen ürünlerinde endüstriyel grupta hızla ilerlemiş olup, pazarladığı ürünlerin bir kısmını kendisi, bir kısmını fason olarak üretmekte, üretim konusunda AR-GE çalışmalarını tüketicileri ile ortak hareket ederek hazırlamaktadır. NEMKAR, Yurt dışı AR-GE çalışmaları da yaparak, tüketicisinin ihtiyacı doğrultusunda ithalat ve yurtdışı fason üretimi de gerçekleştirmek istemektedir.
Merkezi İstanbul’ da olan NEMKAR Türkiye’ nin her bölgesine hizmet vermekte sağlıklı büyümek içinde gerekli yatırımları da yapmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45617" border="0" alt="Kurumsal Temizlik Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çöp Poşetleri - Uygun Fiyatlarla Kaliteli Ürünler,Çöp Torbaları , ÇİFT KOVALI KROM TAŞIYICI RINDO METAL PRES. Milliyet - Facebook
Anahtar Kelimeler: Z KATLI DİSPENSER HAVLU , TIBBİ ATIK ÇÖP POŞETİ , ÇÖP POŞETİ , ÇİFT KOVALI TEMizlik ARABASI , ÇİZME , FOTOSELLİ HAVLU , KAT ARABASI , NEMLİ MOP , ORLON MOP , KAĞIT HAVLU , PEÇETE , TUVALET KAĞIDI , ÇÖP KONTEYNERİ , DİSPENSER havlu ,

NEMKAR ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş