Kimya Sanayi Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Kimya Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
FOREKS KİMYA SANAYİ VE DERİ KİMYASALLARI LTD.ŞTİ
Açıklama :
FİRMAMIZ ÇORLU DERİ OSB'DE FAALİYETTE OLUP TESİSİMİZDE SODYUM SÜLFAT VE FORMİK ASİT VE ASETİK ASİT ÜRETİMİ YAPMAKTADIR. YILLIK KAPASİTEMİZ TOPLAM 4000 TONDUR. AYRICA DERİ KİMYASALLARI PAZARLAMASI YAPILMAKTADIR. FİRMAMIZ ÇEVREYE DOST İNSANA DOST ÜRETİM PROSESLERİNİ BENİMSEMİŞ ATIKSIZ VE SIHHİ ŞARTLARDA ÜRETİM YAPMAKDIR. AYRICA ÜRÜN GELİŞTİRME ÇALIŞMALARINI ÜNİVERSİTELERLE BİRLİKTE AR-GE PROJELERİ İLE DESTEKLEMEKTEDİR.
HEDEFİMİZ KİMYA SANAYİİNDE DIŞA BAĞIMLI OLAN ÜLKEMİZE ÜRETİM KAPASİTEMİZCE CEVAP VERMEK VE ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME VE KAPASİTE ARTTIRIMI İLE SEKTÖRDE ALANINDA LİDER OLMAKTIR.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45535" border="0" alt="Kurumsal Kimya Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesisinde, yıllık 2000 ton formik asit ve 2500 ton sodyum sülfanat üretimi yapan firmamız, ayrıca bünyemizde deri kimyasalları, tekstil kimyasalları, gıda koruyucu kimyasallar ve organik gübre satışı yapılmaktadır.
Anahtar Kelimeler: Foreks Kimya, formik asit, karınca asidi, sodyum sülfat, sülfirik asit, sodyum formiyat, asetik asit, çorlu kimya, trakya kimya, karınca asidi, deri kimyasalları, tekstil kimyasalları, gıda koruyucu kimyasallar, ucuz formik, avrupa formik. eurofor, euroacid

FOREKS KİMYA SANAYİ VE DERİ KİMYASALLARI LTD.ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş