Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Ergi Teknoloji Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti
Açıklama :
25 Yıllık sektör tecrübesi ile kurulmuş ERGİ Güvenlik sistem projelendirmesi, malzeme satışı, süpervizörlük, uygulama, eğitim ve satış sonrası destek bazında ihtiyaçlarınıza cevap verebilmektedir.
ERGİ Güvenlik teknolojik yenilikleri devamlı suretle takip ederek, oluşturulacak projenin en verimli şekilde sonuçlandırılmasını amaç edinmiştir.
ERGİ Güvenlik projeye uygun ve yüksek standartlı cihaz seçimi, akılcı projelendirme, montaj ve satış sonrası teknik ve eğitim hizmetleri ile kalıcı ve eksiksiz sistemler kurmaktadır.
Güçlü referans listemiz ve tecrübelerimiz doğrultusunda ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap vermek için gerek proje ve satış guruplarımız, gerekse de satış sonrası destek guruplarımız günden güne kendilerini yenileyerek hizmette ulaştıkları standartlarını devam ettirmektedirler.
Bu konudaki hedefimiz çözümün bir parçası olarak satış öncesi, uygulama ve satış sonrası teknik ve diğer müşteri hizmetlerinde en iyisini sunmaktır.
25 yıl boyunca kurucu ortak olarak faaliyet gösterdiğimiz GİS Güvenlik, Atek Dijital, Aprotek Güvenlik ve Profilo Güvenlik firmalarındaki tecrübelerimizi bu firmada bütünleştirerek sizlere en iyi hizmeti vermek üzere hazırız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45435" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ergi Teknoloji Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Ergi, Teknoloji, Güvenlik, Sistemleri, Ltd.Şti

Ergi Teknoloji Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş