Online Alışveriş Siteleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Online Alışveriş Siteleri Firmaları

Firma Ünvanı :
DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
HizliShop. Com, Deppoy Group internet iştiraklerinden biri olarak 2007 yılında faaliyetine başlamıştır. Deppoy internet iştirakleri içerisinde çoklu ürün satışı yapan EkonomikPaket. com, sadece navigasyon ve araç multimedya sistemleri satan Seslinavigasyon. com ve onlarca tek ürün sitesi yer almaktadır. Bünyemizde bulundurulan ve Türkiye’ nin en büyük distribütörleri olan Arena, İndex, Başarı Telekom, Telpa gibi konusunda uzman yüze yakın bayilik anlaşması yapılmıştır. En uygun ve en iddialı fiyatlar artık HizliShop. com’ da.
KISACA BİZ !
- Siteniz ne zaman kuruldu?
Deppoy Bilişim Ltd. Şti. 2007 yılından beri E-ticaret alanında faaliyetini sürdürmektedir. HizliShop. Com sitemiz 2007 yılında yayın hayatına başlamıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45301" border="0" alt="Kurumsal Online Alışveriş Siteleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Fotoğraf makinesi, Navigasyon cihazı, Fujifilm Finepix, Bilgisayar, Notebook, Grafik tablet, Cep telefonu, Barkod Okuyucu, ve Bisiklet satışı.
Anahtar Kelimeler: Hizlishop, Online Alışveriş, Fotoğraf Makinesi, Barkod Okuyucu, Fujifilm Finepix, Notebook, Bilgisayar, Cep Telefonu, Taşınabilir Bilgisayar, LCD Televizyon, MP3 Player, üc tekerlekli bisiklet, navitech navigasyon

DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş