İZOLASYON Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İZOLASYON Firmaları

Firma Ünvanı :
AKKASOGLU YALITIM VE YAPI MALZEMELERİ SAN TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
Yılların verdiği sektörel deneyimle yapıların ısı, su ve ses yalıtım malzemeleri ile, ısıtma – soğutma tesisatlarının ve hava kanallarının ısı ve ses yalıtımı alanlarında hizmet vermekteyiz.
Akkaşoğlu yalıtım 1980 yılında Ankara Rüzgarlı Sokakta, Akkaşoğlu Ticaret adı altında babamız Adnan Akkaşoğlu tarafından kurulmuştur. 1990 yılına kadar inşaat malzemeleri satışı ile hizmet vermiştir. 1990 yılından sonra yalıtım sektöründeki tüm ihtiyaçlara cevap vermek amacı ile yeniden yapılanmaya giderek Akkaşoğlu Yalıtım ve Yapı Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. adı altında hizmet vermeye başlamıştır.

Akkaşoğlu Yalıtım Ltd. Şti. olarak babamızdan devraldığımız ilkeler doğrultusunda temel amacımız dürüstlük ve güven olan iş anlayışı ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Bugün ısı, su, ses, ve yangın yalıtımı malzemelerinde çok geniş ürün yelpazesine sahip olan Akkaşoğlu Yalıtım satış öncesi ve sonrası destek güvencesi ile Türkiye genelinde yaygın bir müşteri potansiyeline hizmet vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45296" border="0" alt="Kurumsal İZOLASYON Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AKKASOGLU YALITIM VE YAPI MALZEMELERİ SAN TİC LTD ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: AKKASOGLU, YALITIM, VE, YAPI, MALZEMELERİ, SAN, TİC, LTD, ŞTİ

AKKASOGLU YALITIM VE YAPI MALZEMELERİ SAN TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş