İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
ONUR&ERA PLASTİK METAL ÜRÜRNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Onur Era Ltd. Şti. plastik sektöründe satış pazarlama yapmak üzere 2007 yılında kurulmuştur. 2011 yılı ortalarında aldığı bir kararla üretici firma olmaya karar vermiş ve pvc fitil, conta ve profil üretmek için 2 adet ekstrüzyon (bir kalıbın içinden sıkıştırılarak geçirilen ve bu sayede şekil verilen plastik şekil verme yöntemidir. ) hattı kurmuştur. Aylık kapasitesi 7, 5 ton olan hatlarımızda pvc (polivinil klorür), tpe (termoplastik elastomer), Tpv (Thermoplastik Vulcanizate) hammaddeleri işlenmektedir.
Ürettiğimiz ürünlerden bazıları: sac kasa kapı fitili, ahşap kapı fitili, duşakabin fitilleri, alüminyum doğrama fitilleri, kanal sıkıştırma fitilleri, soğutma dolabı fitilleri, amerikan kapı fitili, iç ve dış kapı fitlleri, sızdırmazlık fitilleri, pvc yumuşak tüm fitiller. . .

Müşteri gruplarımız;
Hizmet verdiğimiz müşteri gruplarımızdan bazıları; duşakabin, katlanır cam balkon, alüminyum doğrama, ahşap doğrama, mobilya aksesuar, çelik kapı, soğutma dolapları, market rafları, led aydınlatma, küpeşte üreticileridir.
Vizyonumuz; Üretim/Satış/Pazarlama görevlerimiz dışında çözüm ortaklığı da yaparak müşterilerimize çözümler sunmak, memnuniyet ve maksimum verimliliği optimize etmektir.

Misyonumuz;
Edinmiş olduğumuz bilgi ve tecrübeyi pekiştirmek, geliştirmek, yeniliklere açık olmak ve bu edinimlerle müşterilerimize üretim, satış ve satış sonrası desteği devamlı kılmaktır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45267" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ONUR&ERA PLASTİK METAL ÜRÜRNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ONUR&ERA, PLASTİK, METAL, ÜRÜRNLERİ, SAN.VE, TİC.LTD.ŞTİ.

ONUR&ERA PLASTİK METAL ÜRÜRNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş