İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Çinler Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Tic.Ltd.Şti.
Açıklama :
Firmamız inşaat sektöründe halen Çinler Mühendislik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak sürdürdüğü çalışmalarına 1974 yılında Burdur’ a bağlı Bucak ilçesinde “Akdeniz Torna Atölyesi” olarak başlamıştır. Kurucumuz Hüseyin Çin tarafından atılan temeller üzerinde kardeşler Hasan Hüseyin Çin ve Osman Çin’ in de katılımıyla firmamız büyümeye devam etmiştir. Önce büyük araçlara ilave dingil, dingil kaldırma işleri yapılmaya başlanmış, zaman içinde şase aksamı üzerine imalatlar yapılmıştır. Bu sıralarda da yedek parça satışı yapılmak üzere “Oto Çinler” kurulmuş ve ileriki yıllarda üretim faaliyetleri de Oto Çinler çatısı altında toplanmıştır.
Firmamızın satış faaliyetlerinin merkezi olarak düşünülen İzmir şubesi 1986 yılında faaliyetine başlamıştır.
Geçen zamanda inşaat malzemeleri konusunda faaliyet gösteren Çinler İnşaat Mamulleri San. ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuştur. Bu firma bünyesinde başlatılan “Saç kapı kasaları ve mermer” üzerine üretim ve pazarlama faaliyetleri halen devam etmektedir. Yakın illerimizden olan Antalya’ya şube açılarak saç kasa pazarlama ağımızı genişlettik.
2000 yılında firmamız içinde sektörel bazda yeniden yapılanmaya gidilmiş ve pazarlama olarak Antalya şubemiz merkezden ayrılarak “Oto Çinler Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. ” adı altında pazarlama faaliyetlerine; saç kasaya ek olarak yangın kapısı, ahşap ve çelik kapı ürünlerini de ilave ederek devam ettirmiştir.
2012 yılında Çinler Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak isim ve faaliyet konularında değişikliklere gidilerek; pazarlama faaliyetlerine ilave olarak inşaat taahhüt, proje, iç mimari proje ve uygulama, onarım ve güçlendirme, enerji kimlik belgesi gibi mühendislik hizmetlerini de vermeye başlamıştır.
Saygılarımızla. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45075" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çinler Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Tic.Ltd.Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Çinler, Mühendislik, İnşaat, Metal, Otomotiv, Sanayi, Tic.Ltd.Şti.

Çinler Mühendislik İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Tic.Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş