İthalat/ İhracat Şirketleri

Sektör : İthalat/ İhracat Firmaları

Firma Ünvanı :
Great Style Technology
Açıklama :
Biz Great Style Technology olarak 2008 yilindan beri Cinde yerlesik olarak bulunmakla birlikte Shanghai, Guangzhou ve Wenzhou sehirlerinde baglantilarimiz bulunmaktadir.
Vermis Oldugumuz Hizmetlerimiz;
1- Detaylı Ürün ve Fiyat araştırması
Ticaretini yapmayı düşündüğünüz ürünle ilgili üreticileri tespit ederiz. Fabrika ve ürünler ile ilgili detaylı bilgileri toplarız. Yapacağımız 1 haftalik araştırmadan sonra size ürünler ile ilgili detaylı rapor hazırlarız. Bildiğiniz üzere Çinde aynı malı bir çok fabrika üretilebilmekte ve aynı zamanda internet ortamında bir çok güvenirliliği olmayan aracılar ve sahte firmalar olmaktadır. Yapacağımız araştırma ile birlikte sizi bu firmalardan korumuş olur, yapacağınız birçok masrafıda engellemiş oluruz.
2- Fabrika Kontrolü
Çinde istediğiniz ürünle ilgili araştırmanızı yaptınız ancak kalitesi ve fabrikanin kendisi ile ilgili şüpheleriniz var. Buraya kadar gelmenize gerek yok. Sizin adınıza, uzman arkadaslarımız fabrikayı yada fabrikaları ziyarette bulunur, resimli ve görüntülü bir rapor hazırlarız.
3- Ürün ve Kalite Kontrolü
Ithal etmek istediginiz ürünü buldunuz ve malın üretimi aşamasına geldiniz. Üretim esnasında malın doğruluğundan emin olmak istiyorsanız ürünle ilgili bir ara kontrol yapılır, gerekirse numune alınıp alıcıya gönderilir.
4- Mal Yüklemesi ve Son kontrol
Yapılmasını bizce zorunlu gördüğümüz hizmetimizdir. Ürünü sipariş verdikten sonra, firma bize malların hazır olduğuna dair bilgi verir. Sizin dikkat etmemizi istediğiniz diğer özelliklerin son kontrolünü yapar, malların konteynırlara yüklenmesini fabrika ile beraber yaparız. Gerekli resim ve video çekimlerini en geç bir gün içerisinde size ayrıntılı olarak ulaştırırız.
5- Çince tercümanlık ve Rehberlik
6- Sipariş ve Üretim
Fiyat, kalite ve standartlar kesinleştirildikten sonra anlaşmada belirlenen avans ödenir ve üretim başlar. Belirlenen mal teslim tarihinden sapmayacak şekilde malların üretilmesi için firmalar ile sürekli iletişim halinde oluruz.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=45070" border="0" alt="Kurumsal İthalat/ İhracat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Room 401,Unit Dong Building A1,Nanma Xiao qu,Yuecheng,Yueqing,Wenzhou,Zhejiang,CHINA Tel :0 08613681707419 Tel: +905302668172
Anahtar Kelimeler: great style, grtstyl, ithalat, ihracat, chine

Great Style Technology Firma Yetkili Girişi Giriş