Endüstriyel Soğutucular Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Soğutucular Firmaları

Firma Ünvanı :
Birteknik
Açıklama :
Endüstriyel soğutma sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri ile faaliyet gösteren birteknik 2001 yılında şimdi olduğu gibi soğuk hava odaları ve makineleri imalatıyla yola çıkmış aradan geçen yıllar iş ortaklarından aldığı güven ve destekle 15 ülkeye ihracat yapmaktadır.



BirTeknik, Türkiye’nin en büyük markalarına özenli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vermektedir. Farklılıklar oluşturarak kalıcı üstünlükler sağlamayı ve yükselmeyi her zaman bir ilke olarak benimseyen BirTeknik’in kalitesi, modern üretim teknolojisi ve çağdaş yönetimiyle soğutma alanında Türkiye’nin sayılı şirketlerinden biridir.



BirTeknik dünya şirketleri arasında yerini almanın ancak; kalite, modern teknoloji ve çağdaş yönetimle mümkün olduğuna inanmaktadır ve 10 yılı aşan deneyimi, kaliteli teknik ve idari personeli ile ülke ekonomisine sağladığı katkılarla soğutma sektöründe lider kuruluştur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44742" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Soğutucular Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BİRTEKNİK Resmi Web Sitesi | Antalya, Türkiye
Anahtar Kelimeler: birteknik, bir teknik, teknikbir, teknik bir, antalya bir teknik, antalya birteknik, endüstriyel soğutma makinaları, soğutma makineleri, soğutma ekipmanları, soğuk oda uygulamaları, soğuk oda, iklimlendirme, soğuk oda kapıları, soğuk oda perdeleri, soğuk oda panelleri

Birteknik Firma Yetkili Girişi Giriş