Elektrik Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
COŞAN ELEKTRİK MALZEMELERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
Firmamız 1969 yılında orta ve alçak gerilim kablo, ek malzemeleri üretimi ile faaliyete başlamıştır. Türkiye Elektrik Kurumunun yeniliklerini takip ederek hava hatlarının alüminyum iletkenlerde dönüşmesiyle Alüminyum Klemens imalatına, yer altı enerji kablolarının çelik zırhlı kablolara dönüşmesiyle o sahada gerekli olan ek malzemelerin üretimine başlamıştır.
Üretim çeşitlerinin çoğalması ve artan taleplerin karşılanabilmesi için Coşan Elk. San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Alemdar mevkiinde 1ooo m² kapalı sahası olan modern fabrikamız inşaa edilmiştir. En son teknolojiye uygun makine parkı ile donatılarak üretimini sürdürmektedir.
Bulunmuş olduğu bu sektörde Kalite ve Güvene önem vermiş olan "Coşan Elektrik", ürün çeşitleri ve tecrübeli kadrosuyla her zaman adından söz ettirmeye devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44697" border="0" alt="Kurumsal Elektrik Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: COŞAN Elektrik Ltd; elektrik klemens üretiminde teknoloji ve kaliteyi bir arada üreten marka
Anahtar Kelimeler: coşan, elektrik, klemens, gerilim kablo, aluminyum klemens, sarı klemens, bakır klemens, üretici firma, bakır iletken, elektrik malzeme, aluminyum bükme boru, serfil, sarı kanca, izolatör, bara mesnet, askı kancası, radansa, kroşe, topraklama,

COŞAN ELEKTRİK MALZEMELERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş