İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Artlift | Asansör San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Firmamız Hakkında

Artlift, 1997 yılında ULUVER Asansör olarak, ‘Önce İnsan’ sloganıyla asansör montaj, bakım ve revizyon işine başladı.

Daha sonra çok kısa bir süre içerisinde, CE, ISO 9001, TSE, Garanti, Hizmet Yeterlilik, Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgelerini alarak sektördeki liderlik basamaklarını birer birer çıkmaya başladı.

13 yıldır şahıs, yük, sedye, monşarj asansörleri, panoramik asansörler, hidrolik asansörler, makine dairesiz asansörler, özürlü asansörleri alanlarında hizmet vermeye devam etti.

Daima yeniliklere ve değişime açık olan firmamız 2010 yılında, Firma ünvanını ARTLİFT olarak değiştirdi ve dünyanın lider asansör markası SCHİNDLER Asansör'ün Güney Marmara Partnerliğini aldı.

Firmamız, teknik personeli ve bilgisayar donanımı ile sürekli değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip etmekte mevcutla yetinmeyip her zaman daha iyi ve kusursuza ulaşma amacındadır. Ücretsiz fizibilite, trafik hesabı nitelendirme ve danışmanlık hizmetlerini bir telefon ile müşterilerimize sunmaktayız.
Kalite Politikamız

Müşteri ihtiyaç ve beklentileri esas olarak uluslararası kalite ve normlara uygun mal ve hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, kaynaklarımızı etkin ve en verimli şekilde kullanmaktır.
Vizyonumuz

Artlift olarak bazı değerlerimiz ve değer yargılarımız var, kendimize hedefler çizdik ve bu sistemli çalışma ile geçmişte ve günümüzde olduğumuz gibi gelecekte de burada olacağız.
Misyonumuz

Yeniliklere ve değişime açık olmak,
Gelişen teknolojileri takip etmek,
Kalitenin yükselmesi amacıyla tedarikçilerini teşvik etmek,
Sektöründe saygın, güvenilir, öncü olmak,
Müşteri şikayetlerini olumlu bir deneyime çevirmek,
Çözüm sunmak, beraber çalışmak, memnuniyet sağlamak.
ARTLİFT olarak kaliteden taviz vermeden siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

Bize güvenebilirsiniz. .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44650" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Artlift Asansör ve Yürüyen Merdiven, Montaj, Bakım, Modernizasyon Hizmetleri
Anahtar Kelimeler: Bursa, asansor, asansör, bakım, bakımı, firmaları, firması, asansör fiyatları, asansör kabini, asansör makina, asansör montaj, projeleri, asansör sistemleri, asansör yönetmeliği, asansörler, elektrik, firma, hidrolik, inşaat, yük asansörü, özürlü asansörü, yemek asansörü

Artlift | Asansör San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş