Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
CETC Canada Eğitim ve Danışmanlık Kurumu
Açıklama :
CETC - CANADA Eğitim ve Danışmanlık Kurumu -
CANADA Education and Training Corporation

CETC Türkiye’de Butik İngilizce’nin tek yaratıcısı ve kurucusudur. Profesyonel ve kaliteli eğitime duyulan büyük ihtiyaç nedeniyle kurucular, 17 yıllık eğitim deneyimleriyle 15 yıllık iş deneyimlerini birleştirmeye, böylece iki yabancı eğitmen ile bu sektörde deneyimli Türk bir iş adamı olarak ortaklık oluşturmaya karar vermişlerdir.
Küçük sınıflarımızdan ofis atmosferimize, ekibimizin oluşturduğu rahatlığı ve kişisel etkileşimi hissedebilirsiniz. Sıcak ortamımız öğrencilerin çalışanlarımızla kolaylıkla iletişim kurmasını sağlayarak öğrenmekten keyif almaları için teşvik eder. Derslerimiz öğrencinin isteğine göre belirlendiğinden öğrenci ihtiyacını karşılamada da daha etkilidir.
Seçici işe alım sürecimiz ve titiz eğitimimizle, eğitim alanında tecrübeli ve kalifiye yabancı öğretmenlerimizle ve profesyonel çalışanlarımızla birlikte öğrencilerimizin İngilizce öğrenme hedeflerine ulaşmalarında yardıma hazırız.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44574" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: CETC - CANADA Education
Anahtar Kelimeler: CETC, cetc. com. tr, ingilizce, is ingilizcesi, dil, english, Konusma, sohbet, Speaking, kurs, Jasmin SAKKA, Jasmin, SAKKA, Can-ada, CETC CANADA Education And Training Corporation, kanada egitim kurumu, cetc, canada education and training corporation, CANADA, center, can, ada, Can-ada, kanada, Language, School, Workshop, Workshops, TEFL, Kozyatagi, Kadikoy, istanbul Abroad, Education, Program, English, Kids, Yabanci, Kpds, uds, Workshop, Speak, ielts, Bul

CETC Canada Eğitim ve Danışmanlık Kurumu Firma Yetkili Girişi Giriş