Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Volkan Tel Çevre ve Güvenlik Sistemleri
Açıklama :
Firmamız, 1999 yılında örgü teli üretimine, bunun yanı sıra tamamlayıcı ürünler olarak beton ve profil çit direkleri ile p. v. c kaplı galvaniz tel üretimine başlayarak Çevre Güvenlik Tel Çit sektörüne katılmıştır. Ülkemizin her yerinde, makine sanayi, metal sanayi, maden, inşaat, otomotiv sanayi, tekstil, tarım, gıda ve hayvancılık gibi sektörlerin ihtiyacı olan değişik ölçü, ebat ve kalınlıkta tel imalatını gerçekleştiren firmamız, malzemesi ve montajı dâhil olmak üzere tecrübeli ekipleri ile komple tel-çit uygulamaları yapmaktadır.
Volkan Tel, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak ürün çeşitliliğini arttırmakta, yüksek ve modern teknoloji ile çalışarak, düşük maliyetli ve kaliteli üretim yaparak, müşterilerine daima kaliteli ve çeşitli ürünlerle hizmet vermektedir. Amacımız sizlere kaliteli hizmet sunmak bunu yaparken de dürüstlük ve estetikten ödün vermemektir.

SAYGILARIMIZLA
VOLKAN TEL


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44541" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Volkan Tel Çevre ve Güvenlik Sistemleri firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Volkan, Tel, Çevre, ve, Güvenlik, Sistemleri

Volkan Tel Çevre ve Güvenlik Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş