Hediyelik Eşya Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Hediyelik Eşya Firmaları

Firma Ünvanı :
MeyVagon
Açıklama :
MeyVagon sizlere, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel tasarımlı meyve çiçekleri, çikolatalı meyve sepetleri ve kek sepetlerini sunmaktadır. Artık klasik hediyeler ya da sade bir çiçek göndermek yerine görüntüsü ve lezzetiyle gönülleri fetheden meyve sepetlerini tercih edebilirsiniz.

Siparişinizin olduğu gün taze meyvelerden oluşan meyve çiçekleri ya da günlük üretilen kek sepetlerinden dilediğinizi www. meyvagon. com üzerinden seçebilirsiniz. Hem görsel, hem de lezzet olarak keyifli ve farklı bir güzelliği sizlere sunma amacıyla yola çıkan MeyVagon’un tüm ürünlerini ister kendinize, ister sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.


Ayrıca tüm kurumsal gönderilerinizde ya da organizasyonlarda da özel siparişler verebilmektesiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek ve onları gülümsetmek için MeyVagon ilk adresiniz olacaktır.


www. meyvagon. com
Telefon:0212 441 00 22
info@meyvagon. com


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44523" border="0" alt="Kurumsal Hediyelik Eşya Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MeyVagon meyve çiçekleri, meyve sepetleri,çikolatalı meyve sepeti ve kek sepetleri ile size ve sevdiklerinize gülümseten hediyeleri sunmaktadır..
Anahtar Kelimeler: meyve çiçekleri, meyve sepetleri, meyve çiçeği, meyve sepeti, kek çiçek sepeti, hediye meyve sepeti, meyve buketi, doğum günü hediyesi , meyvagon, değişik hediye, orjinal hediye,

MeyVagon Firma Yetkili Girişi Giriş