Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Sefer Yasemin Baharatları
Açıklama :
Firmamız ilk üretim tesisini Manisa’da Mevlana Mevkiinde kurulmuştur. Büyüklerimizin Arap Yarımadasından Manisa’ya göç etmelerinin sebebi Spil dağına arkasına yaslamış ve aynı zamanda çok önemli şehzadelerin yetiştiği yer olmasıdır. Spil dağının bitki örtüsü ormanlıktır ve florası çok zengindir. Bu zenginlikten faydalanarak bu güzelliği insan sağlığı içinde işler hale getirmek çok önemlidir. Bunu yüzyıllar önce Merkez Efendi başarmış ve Mesir Macununu üretmiştir. Bizlerden önce gelen nesiller Manisa’nın güzelliğini görmüş çok sevmiş ve Manisa’ya yerleşmişlerdir. Manisa çok değerli Padişahlardan başka yine çok değerli insanları yetiştirmiştir. Bunlardan bazıları Yiğitbaş Veli Hazretleri, Ayn-ı Ali ve Attar hoca gibi velilerdir.
Dedelerimizden alınmış olan emaneti bilim ile geliştirip günümüz teknolojisini kullanarak modern bir üretim tesisi kurulmuştur.
Sefer Yasemin Baharatları, Ginseng macunu, enerji topu ile en doğal enerji, çörek otu, kekik ve doğadan baharatlarla ikiyüzü aşkın ürün çeşidi ve 120 yıllık geçmişe dayanan tecrübeli üretimi ile Sefer Yasemin markalı ürünleri ile başta mesir macunu ve diğer ürünlerinde Manisa'nın öncü firmalarındandır.
http://www. seferyasemin. com. tr


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44448" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sefer Yasemin Baharatları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Sefer, Yasemin, Baharatları

Sefer Yasemin Baharatları Firma Yetkili Girişi Giriş