Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
TTS Trafo Takip Sistemi
Açıklama :
Trafo hırsızlığına son.
TTS Trafo Takip Sistemi konusunda sektörün öncülerinden olan ve GPRS/GSM tabanlı alarm sistemleri ve trafo alarm izleme merkezleri arasında haberleşme çözümleri üreterek konusunda uzmanlaşmıştır. Profesyonel kadrosuyla zamanında ve güvenli hizmet vermektedir.
GPRS Teknolojik ve modüler yapısıyla kendisini kanıtlamış, orta gerilim elektrik trafolarını hırsızlık girişimlerinden korumak üzere geliştirilmiş, caydırıcılığı yüksek, montaj ve devreye alması kolay, üstün nitelikli ve güvenlikli hırsız/soygun alarm cihazıdır. Sabit telefon hattına gerek duymadan GPRS tabanlı uydu iletişim sistemi üzerinden kablosuz haberleşmesi, 7 Gün/24 Saat Alarm Haber Alma Merkezi ile kesintisiz etkileşimli haberleşebilmesi, güneş ışığından sağladığı enerji ile çalışabilmesi, her türlü sabotaj tehdidini anında uyarabilen/ikaz edebilen yüksek seviye sesli uyarı sistemi ile bertaraf edebilmesi ürünün başlıca öne çıkan özelliklerindendir.
Uydu teknolojisi destekli (GPRS/GSM) yeni nesil kesintisiz etkileşimli haberleşme teknolojisi
Her türlü sabotaj tehdidini anında uyaran/ikaz eden yüksek seviye sesli anons sistemi
Aynı gün kurulum, 7 Gün/ 24 Saat proaktif yüksek güvenlikli koruma
Telefon veya İnternet üzerinden izleme / takip / kontrol imkanı
Orta gerilim elektrik trafolarını hırsızlık girişimlerinden korumak üzere geliştirilmiş, caydırıcılığı yüksek, üstün nitelikli ve güvenli güneş enerjisi ile çalışan hırsız/soygun alarm sistemi
7 Gün/24 Saat profesyonel hizmet veren Alarm Haber Alma Merkezi, ulaşan hırsızlık/soygun girişimini, trafo sahiplerine haber verir ve kolluk kuvvetlerini olay yerine sevk eder.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44297" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: TTS Trafo Takip Sistemi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: TTS, Trafo, Takip, Sistemi

TTS Trafo Takip Sistemi Firma Yetkili Girişi Giriş