Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
TEKNİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ
Açıklama :
Genç ve dinamik kadrosuyla hızla büyüyerek konusunda deneyimli ve uzman bir çalışma topluluğuna dönüşmüştür. Gençliğin verdiği dinamizmle hızla yükselerek sektörünce hedeflediği noktalara gelebilmek için çaba sarf etmekte olan ve kendini sürekli yenileyen bir firmadır.

Müşteri memnuniyetini ve beraber çalışılan şirketlerin menfaatlerini de en ön planda tutmak şirketimizin hizmet anlayışını özetleyen bir kavramdır. Yaptığımız her çalışma bizim için bir sorumluluk ve ciddiyet; her çalışılan kurum da bizim bir çözüm ortağımızdır.

Bilgisayar kurulumu, Bilgisayar donanımı, Notebook tamiri, Anakart tamiri, Chip değişimi, Mevcut sistemin yükseltilmesi, Yedekleme sistemleri kurulumu. Network kurulumu, Çok kullanıcılı sistemler için yerel Ağ Kurulumu, Yapısal Kablolama, Wireless Ağ kurulumu, Daha Hızlı ve Daha Güvenli Network trafiği bakımı ve Danışmanlık Hizmetleri, Kurumsal web sayfası tasarımı.

Faaliyet alanınız ya da şirketinizin ihtiyaçları doğrultusunda sıra dışı ya da iş odaklı tasarımlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Tasarım uzmanlarımız kurumsal imajınızı en iyi şekilde yansıtırken, web sitenizin internet ortamında sorunsuz çalışma ve ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verme konularına dikkat eder.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44015" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Uzman Ekibimizle Bilgisayarınız Emin Ellerde. Profesyonel teknik personelimizle her marka model Masaüstü Bilgisayarlar, Notebook, Netbook ve Lcd monitörleriniz garantili ve uygun fiyata çok kısa sürede onarıp sizlere teslim ediyor, Web Tasarımda %20 varan indirimler sunuyoruz.
Anahtar Kelimeler: TEKNİK, BİLGİSAYAR, BİLİŞİM, HİZMETLERİ

TEKNİK BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş