Güvenlik Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Güvenlik Firmaları

Firma Ünvanı :
GÜLTUĞ Koruma ve Güvenlik
Açıklama :
Gültuğ Koruma ve Güvenlik Şirketi; 2001 yılında kurulan ve 2008 yılında da yeniden yapılandırılarak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun ve hukuk kurallarına uygun olarak İçişleri Bakanlığından “Özel Güvenlik Şirketi Faaliyeti İzin Belgesi” almıştır. “Gültuğ Koruma ve Güvenlik Hizmetleri” “Doğancılar Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri” “Gültuğ Gözetim Danışmanlık Sosyal Hizmetler Bina ve Site Yönetim Hizmetleri” şirketleri ile birlikte hizmet sektörü şirketler grubu olan Gültuğ Grup’u oluşturmaktadır.
Gültuğ grup bünyesindeki güvenlik ve bina/site yönetim hizmetleri günümüzde “Toplam Kalite Yönetimi” anlayışı ile yönetilen ve bünyesinde birçok tecrübeli uzman personel istihdam eden aynı zamanda uluslararası güvenlik ve savunma standartları kalite belgesine sahip özel güvenlik grubudur.
Gültuğ Grup’un çalışma prensipleri; deneyim, eğitim ve disiplinden oluşan bir sacayağı üzerine oturtmuştur. Yöneticisinden çalışanına kadar uzman ve çalışma iznine haiz kişilerden oluşan kadrosuyla müşterilerine eksiksiz ve daimi olarak hizmet sunmayı prensip olarak kabul etmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=44004" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: GÜLTUĞ Koruma ve Güvenlik firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: GÜLTUĞ, Koruma, ve, Güvenlik

GÜLTUĞ Koruma ve Güvenlik Firma Yetkili Girişi Giriş