Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
İmtay Klima San Ve Tic Ltd Şti.
Açıklama :
1998 yılında Bursa da sektörün ilk ve köklü firmalarından biri olarak İmtay Klima Isıtma Soğutma Sistemleri adı altında kurulan firmamız her geçen gun Isıtma Soğutma sektöründe hızlı adımlarla ilerlemektedir.
Isıtma ve Soğutma sektöründe yurtdışında konusunda lider markalarla kurduğumuz işbirliği sayesinde müşterilerine en ekonomik, yapıcı ve kalıcı çözümlerle ulaşmayı hedef bilen İMTAY GROUP, dün olduğu gibi bugün ve yarında sizlere iklimlendirme (Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Endüstriyel Soğutma) konularında bünyesindeki mühendislik departmanı ve bilgisiyle daha iyi hizmet verebilmek için hazırlanmış özel programlar desteği ile danışmanınız olmayı görev bilmiştir.

Fujima marka merkezi ve split klimalar, havalandırma kanalları ve klima santralleri, pano soğutucular, soğuk oda depoları, chiller grubu, VRF merkezi klima sistemi, ısı pompası, hava kurutucular, tekstil klimaları ve nemlendirme ürünleri ile sizlere kaliteli ve guvenilir hizmet sunmaktan onur duyarız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43975" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İmtay Klima San Ve Tic Ltd Şti. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İmtay, Klima, San, Ve, Tic, Ltd, Şti.

İmtay Klima San Ve Tic Ltd Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş