Bilgisayar ve Internet Şirketleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Moonlight Bilgisayar
Açıklama :
Her marka leptop ve Masaustu bilgisayar tamir bakım ve yazılım işleri yapılır 7/24 saat servis hizmeti
Misyon
Moonlight & Casper Computer Misyon ve Vizyon

Vizyonumuz ;

Firmalararası rekabetin arttığı ve malesef satış sonrası hizmet kalitesinin düştüğü günümüz piyasasında, müşterilerimize kolay alım şartları yaratmak ve satış sonrası hizmetlerimizi yüksek kalite standartlarında sunmak vazgeçilmez hedeflerimizdendir.

Misyonumuz ;

Müşterileri beklentilerini doğru analiz etmek, ürün ve hizmetlerimizi uygun fiyata ve yüksek kalite standartlarında sunmak birincil görevimizdir.

GİRESUN Casper Bayi



Şirketimiz; 2009 yılında kurulmuş olup, kurulduğu yıllarda bilgisayar OEM ürünleri satışı ve bilgisayar teknik servis hizmetleri üretmekteydi. 2009 yılının sonlarında CASPER BİLGİSAYAR SİS. A. Ş. ile bayilik anlaşması yapılarak Türkiye' nin Prestiji olan CASPER Markalı Bilgisayarlar firmamız bünyesinde satılmaya başlamıştır. 2009 yılında da TTNET ADSL çözüm ortaklığı anlaşması yapılarak, ADSL internet abonesi olmak isteyen vatandaşlarımıza ADSL port satışı işlemleri Telekom Müdürlüklerine gitmelerine gerek kalmadan şirketimiz bünyesinde yapılmaya başlanmıştır.
Açıklama
Bilgisayar Satış Bakım Onarım Türk Telekom Ttnet-Türknet-Akınsoft Muhasebe Programları-Promosyon Ürünler-Video Montaj Production-Reklam Ve Tanıtım Videoları-Websitesi Tasarımı-CASPER-HP-TOSHİBA


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43936" border="0" alt="Kurumsal Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Moonlight Bilgisayar firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Moonlight, Bilgisayar

Moonlight Bilgisayar Firma Yetkili Girişi Giriş