Değerli Madenler Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Değerli Madenler Firmaları

Firma Ünvanı :
turk iran stars company
Açıklama :
sirketimiz iran`da faaliyet gosteren maden - enerji sirketidir. . 2008 yilindan bugune kadar basarili cizgisiniz korumakta ve basarilarini hergecen gun arttirmaktadir. .

sirketimize ait maden sahalarindan elde ettigi vermikulit, komur, traverten, demir cevheri ve florit madenleri satislarimiz devam etmektedir. .

vermikulit madenimiz icin turkiyede temsilcilik verilecektir. . ilgili sirketlerin analiz, numune ve fiyat talebi degerlendirmeye alinacaktir. .

sirketimizle isbiriligi yapacak Turkiye sirketlerine duyurulur. . Ayrica iran gibi zor ve potansiyle bir bolgede yapacaginiz maden calismalarinda sirketimizden hizmet alabilirsiniz. .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43760" border="0" alt="Kurumsal Değerli Madenler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Turkey and iran business
Anahtar Kelimeler: iran company, iran sirketler, iran maden, iran madencilik, kaolen, kaolin, vermikulit, iran ekonomi, iran business, iran haberler, iran energy, enerji, iran khodro, iranair, iran mine, iran mining, iran drill wagon, iran machinery, iran makina, copper, iron, maden sahalari, iran tarim ve ziraat, ure, refrakter sanayi, refracter industry, iran tecnolgy, Turkey machinery, turkey refractories, alkan refrakter, traverten, demir cevheri iran

turk iran stars company Firma Yetkili Girişi Giriş