Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
SKTURK ENDUSTRIYEL MUTFAK SANAYI
Açıklama :
Profesyonel bir mutfak için hazırlıktan pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazın üretimini yapan SKTURK, bu sene de Anfaş Hotel quipment Fuarı'nda yerini aldı.

Bununla birlikte 4. 000 çeşide varan yardımcı mutfak malzemesiyle kafeteryadan fast food ve bar ekipmanlarına kadar bir tesisin mutfağında, restoranında ve barında bulunması gereken tüm ürün ve aksesuarları gerek üretip gerekse ithal ederek bünyesinde barındıran İnoksan Anfaş Hotel Equipment ziyaretçilerine sınırsız alternatifler sunacak.

Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İnoksan ada standında yer alacak

Sektörünün lokomotifi İnoksan her zaman ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmuştur. Daima müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan İnoksan çalışmalarına bu doğrultuda devam etmektedir. Ar-Ge departmanına verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve yıllık cirosunun önemli bir bölümünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İnoksan ürettiği yeni ürünler ile dünya pazarında yarışabilecek konuma gelmeyi hedeflemektedir.

5 Kıtaya İhracat
İnoksan'ın ihracat departmanı dünyaca ünlü Türk mutfağı gibi Türk mutfak ekipmanlarının da dünyaca tanınması için kaliteli ve uluslararası ürettiği ürünlerini 5 kıtaya ihraç etmektedir. İhracat çalışmalarına büyük önem veren SKTURK dünya ülkelerinin farklı mutfak kültürlerine uygun özel ürünler üretmekte ve her yıl değişik ülkelerde sektörel fuarlara katılarak ürünlerinin tanıtımını yapmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43455" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Endüstriyel Buzdolabı ve Sanayi Mutfak Ekipmanları
Anahtar Kelimeler: SKTURK, ENDUSTRIYEL, MUTFAK, SANAYI

SKTURK ENDUSTRIYEL MUTFAK SANAYI Firma Yetkili Girişi Giriş