İzolasyon Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İzolasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
ERBA YALITIM İZOLASYON
Açıklama :
Poliüretan püskürtme yalıtım (ısı, ses ve su)yalıtımı konusun deneyimli kadromuzla %50 net ısı ses ve su yalıtımını saglamaktayız.
Trapez Sac Çatı Üzeri
Galvaniz ve boyalı trapez saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür.

Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir.
OSB Altı Ters Çatı
Isıtılan çatılarda ahşap çatı kaplaması ( osb, kaplama tahtası vb. ) altında çok sık bir şekilde uygulanan sprey poliüretan çatı, konstrüksiyon boşluklarının arasını ve çatı köşe noktalarındaki hava boşluklarını doldurarak yine ek yerinin olmaması özelliği ile mükemmel bir yalıtım sağlar.

Trapez Sac Çatı Ters Tavan

Sprey poliüretan köpük uygulamaları hadve yüksekliklerine sahip trapez sac ters çatı sistemlerinde mikemmel sonuç verir.
Sacın ısı iletkenlik değerinin yüksek olması nedeni ile yaz aylarında trapez sac çatı altında çalışan personelin sıcaktan yanmamasını sağlar ve serin bir ortam oluştururur. Ayrıca sprey poliüretan açık renk doğal rengi ile ferah bir çalışma ortamı sunar.

Su Basmanı
Poliüretan sprey köpük yekpare uygulamasıyla temel ve su basmalarında.
Terleme ve küflenmeye karşı ısı ve su yalıtımını mükemmel sağlar, uzun ömürlü olup toprağın altında kesinlikle çürüme yapmaz.
>> Devamı
Soğuk Hava Deposu
Soğuk meyve depoları (elma, portakal, limon vb) Balık, tavuk ve sakadat depoları Donmuş gıda depoları Konserve, salamura depoları Margarin depoları, ilaç depoları Et ve süt mamülü her türlü gıda depoları Mantar üretim tesisleri ve bozulabilecek her türlü ürün depoları…

Teras Yalıtımı
Öncelikle toz, nem ve oynak malzemelerden temizlenen açık terasın, beton yüzeyine sprey polşüretan uygulanır. Daha sonra sprey poliüretan üzerine istenilen kalınlıkta beton şap uygulanabilir. Uygulanan alan suıkça kullanılan bir mekan değilse çakıl serilebilmektedir. Ya da ultraviole koruyucu boya sürülebilir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43170" border="0" alt="Kurumsal İzolasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ERBA YALITIM İZOLASYON firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ERBA, YALITIM, İZOLASYON

ERBA YALITIM İZOLASYON Firma Yetkili Girişi Giriş