İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
ŞAN KAROSER VE KONTEYNER İMALATI
Açıklama :
Ankara da 1998 den bugune ostim de hizmet vermekte olan firmamız sektöre öncelikli olarak kamyon ve kamyonet üst yapılarından olan kapalı ve acık sac kasa kayar perdeli kasalar panel kasa ve kasa üstü tente imalatı tamir ve tadilat ve boya hizmetiyle adından söz ettirmeye başlamıştır. . . .

Devamında hizmet kalitesını ve müşteri memnuniyetini ön plana alarak kazan saraymahallesinde ki 2000m2 acık alan üzerinde kurulu showromunda her türlü 2. el kamyon ve kamyonet kasa çeşitlerinin alım satımıyla çözüm adresi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. . . .

Hobi bahçeleri için ideal yaşam tipi konteyner ve şantiye ofis güvenlik wc kabinleri imalatı ile müşterilerine kalıcı çözümler sunma yolunda hizmet ağına bir yenisini daha eklemiştir. . .

Ve şimdide hizmetinize sunduğumuz konteyner kiralama sistemiyle siz değerli müşterilerimizin yanında olmaktan ve sorunlarınıza tek çözüm adresi olarak yanınızda olmaktan gurur duymaktayız. .

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43143" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız Kapalı ve Açık Sac Karoser, Kasa Üstü Tente, Kayar Perdeli Karoser, Tenteli Sac Karoser, Konteyner, Seyyar Wc Kabin, Güvenlik Kabinleri İmalatları ve aynı zamanda Kiralık Konteyner 2.El Karoser ve 2.El Konteyner Alım Satımı yapmaktadır..
Anahtar Kelimeler: Kapalı Kasa, Evden Eve Kasaları, Kargo Kasaları, Kayar Perdeli Karoser, Açık Sac Karoser, Tenteli Kasa İmalatı, Açık Sac Kasalar, Alüminyum Karoser, İç Kaplama ve Raflar, Konteyner İmalatı, Kiralık Konteyner, Satılık Konteyner, Ofis Konteynerları, Şantiye Konteynerları, Güvenlik Kabinleri, WC Kabinleri, İkinci El Karoser, Konteyner ve Kabinler, Ofis Konteynerları, Şantiye Konteynerları, Güvenlik Kabinleri, WC Kabinleri, Boya İşleri, Ticari Araç Kupa Boyama, Karoser Boya i

ŞAN KAROSER VE KONTEYNER İMALATI Firma Yetkili Girişi Giriş